Sunnah Health Programma

 

Lees verder

‘’Alles is teveel voor mij. Ik kan me niet ontspannen en voel me gestressed. Ik ben al moe als ik opsta.’’


Jij rent van hot naar her. Geen tijd voor jezelf, moe op je werk en eenmaal bij je gezin ben je uitput. Je bent het zo zat om zo te leven!

Vanmorgen stond je vermoeid en verkrampt op terwijl je toch op tijd naar bed bent gegaan. Je sleepte jezelf naar de douche en daarna was het rennen en vliegen om de kinderen gereed te maken voor school. En ja, je herinnerde je man er nog even aan om de autoverzekering te betalen want hij was het al twee keer vergeten.

Eenmaal op je werk moet je nog van alles doen van de dag ervoor. Er komt geen einde aan. Je sleept jezelf door de dag heen en voor je het weet is het de hoogste tijd om de kinderen op te halen.

Bij thuiskomst valt het je op dat het nog erg rommelig is. Je kon je er gisteren niet toe zetten om het op te ruimen. Je man komt thuis en hij zegt er wat van. ‘’Dat gezeur kan ik nou echt niet hebben hoor’’, zeg je nog. Ondertussen voel je steeds meer afstand tussen jou en je man.

Je stuift de keuken in en je geeft al je energie aan een heerlijke maaltijd. Aan tafel begint een van je kinderen zich te misdragen en dan trek je het even helemaal niet meer. Je snauwt en schreeuwt en meteen heb je er spijt af.

In de avond lukt het je niet om te ontspannen. Steeds die zeurende pijn in je schouders en nek. ‘’Ach’’, denk je, ‘’het zal er wel bij horen. Ik heb een druk leven met mijn gezin, familie en carrière.’’

Die pijn heb je nu al zo lang, het begint gewoon voor je te worden.

Hoe zou het voor je zijn als je weer fit en energiek in het leven zou staan? Je zou graag meer tijd hebben voor jezelf, je kinderen en man. ‘’Maar dat is een illusie’’, denk je. Je hebt al zoveel geprobeerd.

Zo sprak je laatst nog je arts omdat je van je pijnstillers af wilt komen. Maar je voelde je helemaal niet serieus genomen. ‘’Ja, mevrouw het zit tussen je oren.’’ En een psycholoog, daar ben je nou wel klaar mee. Daar heb je niks aan, hij snapt je cultuur niet en verdiept zich er ook niet in.

En daarnaast hoeveel antwoorden zijn er nou echt op al die Westerse ziekten?

Hoeveel antwoorden heeft de reguliere gezondheidszorg gegeven op jouw fysieke klachten?

Je bent al een tijd bezig een oplossing die dichter bij je eigen geloof ligt. Ons geloof omvat alles over het leven en dus ook over ziekte en genezing.

Je weet dat jouw rijke cultuur werkt met natuurlijke producten en dat spreekt je enorm aan. Maar je vraagt je af of dat ook voor jou werkt.

Die natuurlijke producten, wat kost dat dan? En hoeveel tijd kost het je dan om hiermee aan de slag te gaan?

Vanuit de Natuurlijke Islamitische Geneeskunde het leven en de gezondheid van jou en jouw gezin verrijken.

Gun jezelf een gezonder en energieker leven!

In het sunnah health programma komt het beste van de Islamitische Geneeswijzen bij elkaar in een totaal behandeling waarmee alle oorzaken van jouw klachten worden aangepakt.

Het sunnah health programma bestaat uit een combinatie van een bloedonderzoek, persoonlijk leefstijl plan inclusief voedingsadviezen, Hijama behandelingen, gebruik van natuurlijke kruiden of supplementen, massages, gebedsgenezing en persoonlijke coaching.

Door deze totaalaanpak wordt er gewerkt aan een duurzame verbetering van jouw leven waardoor gezondheidsklachten definitief tot het verleden gaan behoren. Je vindt een nieuwe balans en krijgt weer energie voor de belangrijke zaken in je leven zoals gezin, familie en carrière.

Wat houdt het sunnah health programma in?

 

  • Uitgebreide Healthscan

De klachten die je nu hebt, je hebt in feite geen idee waar het vandaan komt. Daarom heb je het tot nu toe niet kunnen oplossen. Ook niet via het reguliere circuit.

Wat wij anders doen is zoeken naar de echte oorzaak in plaats van symtoombestrijding. Daarom doen wij eerst een bloedonderzoek en een uitgebreide healthscan.

 

Onze benadering is die van de functional medicine die het dichtst bij de Islamitische geneeskunde staat.

 

Functional medicine werkt op basis van bewezen alternatieve geneeswijzen en onderzoeken. Wij helpen je op die manier om weer geestelijk, lichamelijk en spiritueel in balans te zijn.

 

Dit betekent dat we onderzoek doen naar jouw:

Immuunsysteem

Nieren & blaas

Cardiovasculair

Vrouwelijke of mannelijke organen

Schildklier

Hypofyse

Bijnier

Behoefte vitaminen

Suikerverwerking

Essentiële vetzuren

Behoefte aan mineralen

Dikke darm

Dunne darm

Lever & galblaas

Je ontvangt na de healthscan een uitgebreid persoonlijk verslag waar je problemen liggen.

 

Laboratoriumonderzoek t.a.v. jouw specifieke klachten

Je krijgt een bloedtest. Hierbij wordt via een vingerprik duidelijk hoe het met je gezondheid is. Je ontvangt hierna advies over de soort supplementen je kunt gebruiken om je weer fit en gezond te voelen.

Omdat we aan het begin en aan het einde van het traject bloedprikken, zie je wat de verandering van leefstijl met jouw gezondheid doet.

 

Ontspannings- en ontgiftingsbehandelingen

3 Hijama behandelingen of 3 massages

 

Persoonlijk plan voor meer energie en hormoonbalans

We kijken uitgebreid naar jouw levenstijl en voeding. Hieruit komt een persoonlijk plan om je energie weer goed op peil te krijgen.

 

Natuurlijk Islamitisch dieet om op gezond gewicht te komen en te blijven.

Persoonlijke coaching om te werken aan de energiebalans in je werk en je gezin.

Wekelijkse email met verdieping en/of tips om je energiebalans op peil te houden en je fit en energiek te voelen.

3 coachingsessies waarin we jouw voortgang bespreken.

 

Uniek in Nederland en België!

Gedurende 3 maanden geef ik je alle essentiële gezondheidsinformatie op het gebied van een gezonde leefstijl én gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ik zet me graag samen met jou in om jouw kwaliteit van leven te verbeteren.

Dit is een investering waar je de rest van je leven dankbaar voor zult zijn.

De investering

€ 997 excl. BTW. Betaling in 3 termijnen is mogelijk, de investering is dan € 1050 i.v.m. extra administratieve afhandelingen.

Veelgestelde Vragen

 

Het is wel een grote investering

Iedereen zegt altijd: je gezondheid is het belangrijkste. En alleen als je echt klachten hebt dan weet je dat dit waar is. Hoeveel is het jou waard om weer energiek en fit te zijn?

Hoeveel is het jou waard om weer lekker in je vel te zitten en leuke dingen te kunnen doen met je kinderen en het geduld te hebben voor je kinderen?

Hoeveel is het jou waard om alle dagelijkse dingen te doen en dan nog energie te hebben? De meesten zullen zeggen dat dit onbetaalbaar is.

Waarom zou je niet in jezelf investeren? Zet je zelf eens op de eerste plaats ipv alle anderen om je heen. Jij bent het waard.

Dit is een investering waar je de rest van je leven dankbaar voor zult zijn want je gezondheid is het belangrijkste in je leven

 

Wordt dit 3 maanden …programma ook vergoed door de zorgverzekeraar?

Ja, dat is mogelijk. Je hebt dan een aanvullende verzekering nodig en mijn beroepsvereniging moet in de lijst van behandelingen die geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

 

Wat maakt dit programma anders dan de losse behandelingen?

Met dit programma zoeken we naar de oorzaak van jouw klachten en lossen we die op. Je hebt je klachten niet van de een op de andere dag gekregen. Hier is vaak een heel lang proces aan vooraf gegaan. En dit proces kunnen we omkeren!

Het is daarom belangrijk dit stap voor stap aanpakken met een gericht en volledig programma. Met af en toe een losse behandeling kun je je klachten iets verminderen maar zolang je niets aan de oorzaak doet zal dit niet beklijven en zal het ziekmakende proces gewoon doorgaan.

Hoe langer je wacht des te meer je klachten toenemen.

 

Ik heb al van alles geprobeerd. Waarom zou jouw programma mij wel helpen?

Dit programma gaat uit van de echte Islamitische geneeskunde. We combineren geloof, wetenschap, kennis en ervaring om jou zo goed mogelijk te helpen. Met dit programma breng jij je geest, lichaam en ziel in balans.

 

 Waarom zou ik dit programma bij jou volgen?

Er zijn inderdaad heel veel andere therapeuten. Toch ik durf te zeggen dat mijn programma uniek is. Ik heb ruim 25 jaar ervaring en heb de nodige inhoudelijke kennis door de vele opleidingen en cursussen.

Ik heb meer dan 10.000 mensen behandeld in mijn praktijk en weet waar ik het over heb. Mijn unieke aanpak is er 1 van wetenschap, geloof en ervaring.

De enige vraag is: ben jij klaar voor om je voor de volle 100% in te zetten? Ben jij bereid om in jezelf te investeren? Alleen als je er echt voor wil gaan dan wil ik je in mijn programma zien. Want ik zie veel mensen die moe zijn, slecht slapen, last hebben van lichamelijke ongemakken of overgewicht.

Mijn programma biedt een oplossing om meer energie en levensplezier te krijgen, en de beste versie van jezelf te worden. Het geeft je grip, invloed en controle op het leven in deze ziekmakende maatschappij.

Jij kunt iets doen aan jouw gezondheid en geluk en om meer energie te ervaren. Is dit wat jij wilt?